homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 107.20.25.215
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Google / Google SEO News and Discussion
Forum Library, Charter, Moderators: Robert Charlton & aakk9999 & brotherhood of lan & goodroi

Google SEO News and Discussion Forum

    
Google Webmaster Tools, Fetch&Submit Problem With IE11
roshaoar




msg:4658344
 11:03 pm on Mar 28, 2014 (gmt 0)

Is this just me - every time I use google webmaster tools on IE11 I make it fetch like I'm supposed to (=>success), then I submit the single page (=>always fails the first time), then when I submit it again I get the green "all ok".

Also, a new interesting thing has started happening for me, when I make it fetch since about a week ago the page now starts going into this strange loop, loading and reloading.

Anyone else have this?

 

aakk9999




msg:4658498
 12:46 am on Mar 30, 2014 (gmt 0)

What happens when you do Fetch in some other browser (e.g. Firefox or Chrome)? Do they have the same problem, or is it only IE11?

when I make it fetch since about a week ago the page now starts going into this strange loop, loading and reloading

I am not sure what you mean by this, is it during the Fetch or somewhere else, and what do you mean by loading/reloading loop. Could you perhaps describe the issue in more details?

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google SEO News and Discussion
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved