homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.204.94.228
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Google / Google SEO News and Discussion
Forum Library, Charter, Moderators: Robert Charlton & aakk9999 & brotherhood of lan & goodroi

Google SEO News and Discussion Forum

    
GWT messages disappeared again - anyone else ever see this?
drall

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 4083490 posted 3:10 pm on Feb 19, 2010 (gmt 0)

Today as usual I logged into GWT and the messages at the top is missing for all of my websites.

"Googlebot has succesfully accessed you homepage.
Pages from your website are included in the google index."

Both are missing for all of my websites.

A few months ago just the first one went missing.

Has anyone else ever seen this happen with your GWT?

 

tedster

WebmasterWorld Senior Member tedster us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 4083490 posted 11:46 pm on Feb 19, 2010 (gmt 0)

Are you being asked to re-verify? That's relatively common.

drall

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 4083490 posted 2:01 am on Feb 20, 2010 (gmt 0)

Hey Tedster, nope Im not being asked to re-verify. I talked to a few friends of mine in a totally unrelated business with different GWT accounts and they are seeing the same thing as us.

Both messages have just dropped out for all of our sites and all of my friends GWT accounts. Wierd stuff.

Marvin Hlavac

5+ Year Member



 
Msg#: 4083490 posted 3:27 pm on Feb 21, 2010 (gmt 0)

"Googlebot has succesfully accessed you homepage.
Pages from your website are included in the google index."


Is the above statement necessary? In GWT you can check when your sitemap was last downloaded, how many pages from your site are in Google index, etc. I would think this should accomplish the same as the two sentences.

BillyS

WebmasterWorld Senior Member billys us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 4083490 posted 5:34 pm on Feb 21, 2010 (gmt 0)

>>Has anyone else ever seen this happen with your GWT?

Only when logged into the wrong account. You don't have multiple accounts with Google, do you? I have one for business and a personal one too. That's the only way I've seen it.

Seattle_SEM

10+ Year Member



 
Msg#: 4083490 posted 5:47 pm on Feb 22, 2010 (gmt 0)

I'm missing this, too.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google SEO News and Discussion
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved