homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.144.54
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Google / Google SEO News and Discussion
Forum Library, Charter, Moderators: Robert Charlton & aakk9999 & brotherhood of lan & goodroi

Google SEO News and Discussion Forum

    
New External Links Stopped Showing Up in WMT
gbgamblers23




msg:3855013
 10:38 pm on Feb 21, 2009 (gmt 0)

One of my sites fell from the number 1-3 rankings on a my prime keywords in a pretty low competition niche about a month ago. I haven't been able to figure out out why and now when i was looking through my google webmaster tools in the link section i realized that google has stopped adding new links to my list. My last link added was back in early january and since then no new links have been added despite me personally building up at least 20-30 links since then.

Does anyone know what could be going on or possibly has this happened to someone else before.

Also when i search for my links via the google search with link:www.site.com no links show up at all.

Any help or guidance would be greatly appreciated

 

doughayman




msg:3855024
 11:15 pm on Feb 21, 2009 (gmt 0)

I've been waiting for a refresh of external links myself. In the past couple of months, the WMT External link report seemed to be updating about once-a-week. I've been waiting about 3-4 weeks for an update myself. WMT points to a reporting server, and the information that it displays is certainly not real-time.

On a separate note, the fact that nothing shows up for you with site:www.example.com, is one of 2 things:

1) Google hiccup - this has happened to me before;

2) On a worse note, it could mean that you've been banned from Google for a serious infraction;

Since I've never been banned outright, I'm not qualified to comment on why you are seeing stuff in WMT, but not via the site: command. I would hang in there, until WMT makes its next report on links available, before drawing any conclusions.

mirrornl




msg:3855069
 12:56 am on Feb 22, 2009 (gmt 0)

clicking the number of internal or external link in WMT gives "no results found" for all of my sites listed there.....
should i be worried?

caribguy




msg:3855081
 1:24 am on Feb 22, 2009 (gmt 0)

External links looks broken today.

gbgamblers23




msg:3855161
 5:42 am on Feb 22, 2009 (gmt 0)

alright, it seems like a lot of people have been experiencing this lately.

Caribguy - i haven't had anything for the last few weeks tho not just today.

doughayman - i dont think im banned when i do a site search my pages still come up in the index, it's only when i do an external link search for links pointing to my site that nothing comes up

I'm just hoping this has nothing to do with my rank dropping over 500 spots in a relatively uncompetitive niche. It's crazy actually, i have a site devoted 100% to the specific niche, and 1 post i put on one of my unrelated blogs about the same thing ranks higher right now ( first page actually)

rustybrick




msg:3855259
 2:26 pm on Feb 22, 2009 (gmt 0)

It should be fixed by now, according to Google [webmaster-forum-announcements.blogspot.com...]

aristotle




msg:3855264
 2:33 pm on Feb 22, 2009 (gmt 0)

Maybe it's been fixed for some websites, but I just checked mine and it still says "no links found" for both internal and external links.

gouri




msg:3855285
 4:08 pm on Feb 22, 2009 (gmt 0)

I am also seeing no links found for external and internal links.

icedowl




msg:3855313
 5:37 pm on Feb 22, 2009 (gmt 0)

A page on one of my sites, that under "crawl stats" is listed as the page with the highest pagerank for the site, is totally missing in the "pages with external links" section.

It's broken.

passmaster16




msg:3855372
 8:29 pm on Feb 22, 2009 (gmt 0)

still broken for my site as well

moftary




msg:3855498
 12:27 am on Feb 23, 2009 (gmt 0)

broken here as well so far!

gbgamblers23




msg:3857218
 3:50 am on Feb 25, 2009 (gmt 0)

did anyone else stop getting new links in their webmaster tools on january 27th?

mirrornl




msg:3857762
 8:36 pm on Feb 25, 2009 (gmt 0)

all links were gone but
has been fixed for me yesterday

gbgamblers23




msg:3858023
 5:05 am on Feb 26, 2009 (gmt 0)

that's the thing though, i still have links in my webmaster tools but they haven't changed for a month even though i've gotten a lot more links, even some from pg rank 5-6 sites.

Also no links show up when a link:www.site.com search is done, not even the one that are in my webmaster tools. I think i have something completely different going on

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google SEO News and Discussion
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved