homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.247.203
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Google / Google SEO News and Discussion
Forum Library, Charter, Moderators: Robert Charlton & aakk9999 & brotherhood of lan & goodroi

Google SEO News and Discussion Forum

    
Google Webmaster Tools Problems
doritoz




msg:3789657
 3:30 pm on Nov 19, 2008 (gmt 0)

Is anyone else seeing this? Top Search Queries in webmaster tools for all of my sites are returning nothing.

 

Receptional Andy




msg:3789715
 4:25 pm on Nov 19, 2008 (gmt 0)

I see the same for searches from "1 week ago" although the older data seems to be available.

doritoz




msg:3789722
 4:35 pm on Nov 19, 2008 (gmt 0)

That's it exactly. "1 week ago" returns nothing, and hasn't since Monday.

drall




msg:3789759
 5:16 pm on Nov 19, 2008 (gmt 0)

Same here doritoz.

youfoundjake




msg:3790156
 3:01 am on Nov 20, 2008 (gmt 0)

Silly people, no one has been searching for anything for the last week, duh...

yeah, its missing for me too, along with my earlier thread of the external links not showing up [webmasterworld.com], and kamikaze_Optimizer's thread about RSS feeds disappearing [webmasterworld.com], seems to be alot happening in the background of WMT

caribguy




msg:3790265
 6:52 am on Nov 20, 2008 (gmt 0)

Same here, plus more WMT issues noted in other threads

[webmasterworld.com...]

[webmasterworld.com...]

icedowl




msg:3791474
 4:45 pm on Nov 21, 2008 (gmt 0)

Mine came back this morning after several days of being absent.

malcolmcroucher




msg:3791316
 1:00 pm on Nov 21, 2008 (gmt 0)

<moved from another location>

hi if you experiencing the same problem as me with GWT and get a message "Data is not available at this time"

here is a message from google

We're aware of this problem and working on resolving it.

Regards

Malcolm

[edited by: Robert_Charlton at 4:55 pm (utc) on Nov. 21, 2008]
[edit reason] moved from another location. [/edit]

doritoz




msg:3791489
 4:58 pm on Nov 21, 2008 (gmt 0)

They're back for us, too.

doughayman




msg:3792917
 12:37 pm on Nov 24, 2008 (gmt 0)

< moved from another location >

Google constantly seems to go through a period of disarray, when it comes to WMT and and their "site:" tool.

This weekend, the # of pages on my site, based on the "site:" tool dropped a precipitous 15 %. Additionally, I noticed that errors have re-appeared in WMT "short description" warnings, that I had fixed months ago. When I looked up those effected pages in Google's index, my meta description is not appearing as the caption associated with my link that displays in the SERPs. Instead, I'm getting the first 2 lines of my page text appearing.

This leads me to believe that Google has done some form of rollback, and the tools (and their associated database that they use for displaying their tools) is out of whack.

Are others seeing this phenomenon ? Maybe Google should apply for some of that bailout money to hire people to fix these problems...........

[edited by: tedster at 6:23 pm (utc) on Nov. 24, 2008]

doughayman




msg:3793925
 3:27 pm on Nov 25, 2008 (gmt 0)

Another problem.....Google WMT's was updating external links on a weekly basis, up until a couple of weeks ago. Now, I haven't seen it updated for several weeks. Is the External Links supervisor on vacation ?

whatleywah




msg:3794651
 1:43 pm on Nov 26, 2008 (gmt 0)

< moved from another location >

I checked my webmastertools Internal and External Links every couple of days and record what changes there are, but this morning when I logged in the report I get back is - No links found, has anyone else seen this today?

Is this a glitch, should I be worried?

I have tried to have a look about the web to see if anyone else is having this problem, but can't find anything.

Any words of wisdom?

[edited by: Robert_Charlton at 6:07 pm (utc) on Nov. 26, 2008]
[edit reason] <moved from another location> [/edit]

QuantumEntanglement




msg:3794831
 6:55 pm on Nov 26, 2008 (gmt 0)


I checked my webmastertools Internal and External Links every couple of days and record what changes there are, but this morning when I logged in the report I get back is - No links found, has anyone else seen this today?

Is this a glitch, should I be worried?

Yes I saw this today too ... traffic doesn't seem to be affected so I assume it is a glitch at this point and not to be concerned.

whatleywah




msg:3795314
 9:59 am on Nov 27, 2008 (gmt 0)

Just logged in to Webmaster Tools and all the links are back, guess it was G having some down time!

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google SEO News and Discussion
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved