homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.226.191.80
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / RSS, ATOM, and Related Technologies
Forum Library, Charter, Moderators: bill & werty

RSS, ATOM, and Related Technologies Forum

    
hyperlinks and paragraph breaks not working in atom.xml feed
Webdetective




msg:1543254
 3:54 pm on Sep 15, 2005 (gmt 0)

I set up a blogger account, and included some hyperlinks back to my site in my blog, but all of my hyperlinks and paragraph breaks are being completely wiped out from my atom.xml feed. My xml page is therefore appearing all bunched together as one big paragraph with no hyperlinks back to my site. Having an xml feed is completely pointless if it cannot support links back to my site. Maybe I'm doing something wrong. Is there some special trick to it?

I contacted blogger support 3 times about this problem but they have been of absolutely no help. It seems they are ignoring my questions. I searched their help section first but I couldn't find any answers there addressing this problem.

 

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / RSS, ATOM, and Related Technologies
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved