homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.179.48
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
Forum Library, Charter, Moderators: Ocean10000 & incrediBILL & phranque

Apache Web Server Forum

    
Help with Apache and WAP
My first WAP page
transistor

10+ Year Member



 
Msg#: 805 posted 8:29 pm on Jan 5, 2004 (gmt 0)

My server is running Apache, so I did all the MIME stuff for it.
When I access my WAP page from the Gelon.net WAP browser, I get it correctly.
When I try to access it from my cellphone (Sony Ericsson T610) I get "Request failed".
I have free browsing from my provider.
What could be wrong here?

 

jdMorgan

WebmasterWorld Senior Member jdmorgan us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 805 posted 8:39 pm on Jan 5, 2004 (gmt 0)

Is you page written in WML or HTML?

If you are using a translator, you should be able to see it, If you are using a WML client, I'm not so sure.

Jim

transistor

10+ Year Member



 
Msg#: 805 posted 1:26 am on Jan 6, 2004 (gmt 0)

The page is WML, just a Hello World kind of thing.
Should I post the code here?

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved