homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.227.89.236
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
Forum Library, Charter, Moderators: Ocean10000 & incrediBILL & phranque

Apache Web Server Forum

    
SSI not work with virtual host
Naty




msg:1524842
 8:19 pm on Aug 8, 2005 (gmt 0)

I have setup a virtual host and it ok but I can't use SSI on virtual host while SSI works fine on old host(Localhost).
I use WinXP.

what is wrong?

 

coopster




msg:1524843
 9:29 pm on Aug 8, 2005 (gmt 0)

Can you be more specific? Have you tried a simple SSI, like throwing the date on the page or something?

Naty




msg:1524844
 7:34 am on Aug 9, 2005 (gmt 0)

I test by include a page(.html link menu) into all files in main host it can show up.When I made with all files in virtual host
it not show the menu that included.

I have added some lines into .htaccess file like this

Options Includes
AddHandler server-parsed .htm
AddHandler server-parsed .html

coopster




msg:1524845
 12:23 pm on Aug 9, 2005 (gmt 0)

How about
Options +Includes

This related thread has some more reading:
[webmasterworld.com...]

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved