homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.204.94.228
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
Forum Library, Charter, Moderators: Ocean10000 & incrediBILL & phranque

Apache Web Server Forum

    
SSI on Windows XP
Naty




msg:1506733
 12:41 pm on Aug 7, 2005 (gmt 0)

Hello
I have use SSI to include a html file into my old html file.
and I have test on real server it OK I can see included file .

But, I can't see that file when I test on my PC (Install Appserv on WinXP)

I have added these lines to .htaccess file

AddHandler server-parsed .htm
AddHandler server-parsed .html

My .htaccess is in D:/Appserv/www/

Any body help me please.

Thank

 

j4mes




msg:1506734
 12:45 pm on Aug 7, 2005 (gmt 0)

Restart Apache :-)

Naty




msg:1506735
 12:50 pm on Aug 7, 2005 (gmt 0)

I have restart but not work.

j4mes




msg:1506736
 12:54 pm on Aug 7, 2005 (gmt 0)

Did you remember to add

Options Indexes FollowSymLinks Includes

to the Options for your Root Document declaration?

Naty




msg:1506737
 1:08 pm on Aug 7, 2005 (gmt 0)

Yes,I did.

j4mes




msg:1506738
 1:11 pm on Aug 7, 2005 (gmt 0)

Hmmm, this is tough! :-)

Have you tried having the lines in httpd.conf rather than just .htaccess, to make certain Apache is taking note (could be that it is ignoring .htaccess) then restarting Apache?

Naty




msg:1506739
 1:15 pm on Aug 7, 2005 (gmt 0)

Hi j4mes

Thank you so much
Now,I can fixed my problem.

I added this line into .htaccess file

Options Includes
AddHandler server-parsed .htm
AddHandler server-parsed .html

j4mes




msg:1506740
 1:40 pm on Aug 7, 2005 (gmt 0)

Glad it's all working for you :-)

rattlehead ie




msg:1506741
 12:46 pm on Sep 8, 2005 (gmt 0)

Hi guys, Im just wondering If I could get a lil help. Im new to apache (been using IIS) and I cant seem to get ssi working on my system. Now to be perfectly honest I dont know what Ive tried so far. I thing the major problem I have is that the website is running as a virtualhost, does thing make a major difference I can post any part of my conf file if u wish

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved