homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.211.73.232
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
Forum Library, Charter, Moderators: Ocean10000 & incrediBILL & phranque

Apache Web Server Forum

    
Big images are not loaded completely...
haemi

5+ Year Member



 
Msg#: 4134 posted 9:50 am on Jul 21, 2005 (gmt 0)

I have Apache installed on a Mac OS 10.4.2 with a pics/ directory. In it, there are 6 picture, every with about 1 MB.

If I try loading that from the Mac where Apache is installed, it's no problem (with it's address 10.84.0.16, not "localhost").

Trying that from another Mac in the local network (again, with 10.84.0.16), only parts of the image is loaded

What am I doing wrong? Thank you for your help...

[edited by: jatar_k at 1:47 pm (utc) on July 21, 2005]
[edit reason] no personal urls thanks [/edit]

 

parorrey

5+ Year Member



 
Msg#: 4134 posted 12:11 pm on Jul 21, 2005 (gmt 0)

all of em, in the pics dir, are loading fine, the particular image u mentioned is incomplete in the folder itself,
fehler.png 21-Jul-2005 10:29 132k

i did get its all 132 kb but image is not complete in the folder.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved