homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.196.63.93
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
Forum Library, Charter, Moderators: Ocean10000 & incrediBILL & phranque

Apache Web Server Forum

    
Apache virtual hosts problems
Schultzy

10+ Year Member



 
Msg#: 238 posted 9:23 pm on Jun 12, 2003 (gmt 0)

I'm running Apache 2 on a windows XP server. Recently it was put behind a new router and firewall where I would like it to remain. There are several virtual host running and ever since I put up the router, they do not seem to be working. Does anyone now of any reason that this might be happaning? I was running Blackice firewall on the server and the virtual hosts were working, but when I trasfered to the routers firewall they have not. Do I need to open some ports other then 80, or is it something else.

[edited by: Marcia at 9:30 pm (utc) on June 12, 2003]
[edit reason] No URLs necessary, please. [/edit]

 

Storyteller

10+ Year Member



 
Msg#: 238 posted 3:23 am on Jun 13, 2003 (gmt 0)

Looks like you're using IP-based virtual hosts and their addresses got blocked on the router. You may want to check router configuration or use name-based virtual hosts.

Schultzy

10+ Year Member



 
Msg#: 238 posted 4:15 am on Jun 13, 2003 (gmt 0)

I'm currently am using name based Virtual hosts. I just can't figure it out, thanks for the idea though.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved