homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.234.147.84
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Subscribe to WebmasterWorld
Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Local / Foo
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL & lawman

Foo Forum

    
W2k SP3
Whats up with it?
dphalen




msg:315006
 6:09 pm on Nov 15, 2002 (gmt 0)


We have installed SP3 on our desktops and are having very slow response time whenever opening IE of Network neibourhood. or any typoe of network connection. we have removed WINS from the NIC config and it works great.

Question

Why is it trying to use WINS first? Or is it?
any one else see this?

Thanks

 

paynt




msg:315007
 2:34 pm on Nov 21, 2002 (gmt 0)

Hi dphalen and Welcome to Webmaster World [webmasterworld.com] and thanks for posting.

Sorry I don't have an answer but I'm bumping this up so you can get a response.

DaveN




msg:315008
 2:36 pm on Nov 21, 2002 (gmt 0)

not seen it personally I moved to XP, did read a few articles about SP3 and novel causing some issues and some issues with DHCP servers.

What is your Config.

DaveN

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Local / Foo
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved