homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.144.54
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Local / Foo
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL & lawman

Foo Forum

    
Do I have a virus?
long pause after filling in a web form
Weblamer




msg:292952
 6:37 pm on Nov 14, 2002 (gmt 0)

Have I picked up some sort of virus my scanner has not detected? Starting a day or two ago, whenever I enter information into a text box on a web form and press enter or tab, my mouse curser will dissapear and theres a long pause (about 25 seconds) before it appears again.

First thing that came to mind is some background virus is capturing this information, however my scanner has not picked up anything.

any ideas?

 

vibgyor79




msg:292953
 7:02 pm on Nov 14, 2002 (gmt 0)

Did you check for the problem in other browsers?

Anyway, run a online virus scan at
[housecall.trendmicro.com...]

Weblamer




msg:292954
 3:20 pm on Nov 15, 2002 (gmt 0)

Nope, no virus to be found.

Could this be some sort of spyware on my machine?

Or is something on my machine so gunked up that it is causeing this lag in my input boxes?

Grumpus




msg:292955
 3:28 pm on Nov 15, 2002 (gmt 0)

It means that your "auto-fill" form stuff is corrupt. The only way I was able to fix it on mine was to disable the "auto-fill" in my internet options.

G.

Weblamer




msg:292956
 3:36 pm on Nov 15, 2002 (gmt 0)

Yup. that did it. Thanks.

i was getting paranoid.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Local / Foo
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved