homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.105.23
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Google / Google AdSense
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL & jatar k & martinibuster

Google AdSense Forum

    
Adsense missing?
tomkee

10+ Year Member



 
Msg#: 3363 posted 7:03 pm on Aug 12, 2004 (gmt 0)

I dont see adsense on my pages any more. not even alternate ads. Is it just me?

 

ken_b

WebmasterWorld Senior Member ken_b us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 3363 posted 7:08 pm on Aug 12, 2004 (gmt 0)

Ads are showing on my site. Have you tried logging into your adsense account page?

tomkee

10+ Year Member



 
Msg#: 3363 posted 7:16 pm on Aug 12, 2004 (gmt 0)

No problem logging in. It has been going on for at least a half hour now. Dont see it on competitors pages either

top5jamaica

10+ Year Member



 
Msg#: 3363 posted 7:37 pm on Aug 12, 2004 (gmt 0)

i get that problem sometimes too. the spot will show totally blank ... thought it was something specific to my computer, a bug of some sort with IE or whatever.

tomkee

10+ Year Member



 
Msg#: 3363 posted 7:45 pm on Aug 12, 2004 (gmt 0)

Oops..Thats right. Unknown browser problem. It works fine from an Opera browser. Thanks

TonysDesigns

10+ Year Member



 
Msg#: 3363 posted 3:14 am on Aug 13, 2004 (gmt 0)

No workie with IE or Firefox

TheWebNewsroom

10+ Year Member



 
Msg#: 3363 posted 9:26 pm on Aug 14, 2004 (gmt 0)

This was a problem I saw happen if people were clicking on ads too often. The ads would not show up on a particular ip address but I would call someone else and they would see them.

I have a client who nearly got banned from Adwords and he still has his account BUT whenever he goes to a page with Google Adwords on it, his browser crashes... BUT when the Google Adwords were removed from the html, his browser displayed the page correctly... Is this a virus or a new tracking toy developed by Google?

Suggestions and discussions are welcome..

top5jamaica

10+ Year Member



 
Msg#: 3363 posted 4:03 pm on Aug 16, 2004 (gmt 0)

i don't think its tied to clicks. i think its tied to pageviews, because it happens to me only when i've been doing certain types of site updates that require me to do a lot of page refreshes and double checks.

tomkee

10+ Year Member



 
Msg#: 3363 posted 5:25 pm on Aug 16, 2004 (gmt 0)

For me, it started working on its own after a day. Strange.. it went off on its own and came back on its own. I did not consciously change any IE settings.

Anyway Google support emailed me a list of potential causes/solutions. Paraphrasing email below.

-Security settings set too high.
-Active scripting is disabled

Solutions
-Install latest security patches
-Turn off ad blocking
-Clear browser cache and cookies.
-install AdAware

[edited by: tomkee at 5:34 pm (utc) on Aug. 16, 2004]

tomkee

10+ Year Member



 
Msg#: 3363 posted 5:34 pm on Aug 16, 2004 (gmt 0)

I don't think it is tied to clicks or pageviews. My guess is that its an IE bug or something to do with adware.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google AdSense
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved