homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.166.123.2
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Google / Google Desktop Tools and Google Labs Projects
Forum Library, Charter, Moderator: open

Google Desktop Tools and Google Labs Projects Forum

    
Everyone has greybar!
internetheaven




msg:1099956
 8:57 pm on Nov 17, 2004 (gmt 0)

You can imagine how far my heart sunk when I clicked through to my site to notice that the Pagerank indicator on my Google toolbar had gone grey. Nearly broke another keyboard (they should make these things tougher) then I clicked through to my other sites and they were all greybarred.

Eventually, I went to webmasterworld and it was greybar too so I figured there was a glitch in my toolbar. Having downloaded and re-installed several times it is still not working. Does anyone know how to fix this or what might be causing it?

 

moltar




msg:1099957
 9:09 pm on Nov 17, 2004 (gmt 0)

Could it be a firewall or something else that you have recently installed blocking access to google server?

vrtlw




msg:1099958
 9:36 pm on Nov 17, 2004 (gmt 0)

I too am seeing greybar for a lot of the sites I visit frequently

internetheaven




msg:1099959
 10:00 pm on Nov 17, 2004 (gmt 0)

Could it be a firewall or something else that you have recently installed blocking access to google server?

I thought of that and no, even with all my security features off it still happens. The last microsoft download was done over two weeks ago aswell so nothing has been added to my computer within the past week and I use the toolbar daily so I would have noticed before.

2oddSox




msg:1099960
 10:06 pm on Nov 17, 2004 (gmt 0)

I've been getting the same thing for a few days now. Refreshing the page seems to do the trick in my case.

Spica




msg:1099961
 6:03 am on Nov 18, 2004 (gmt 0)

Is your hosts file pointing to a particular Google datacenter that is currently offline? If so, deleting this line in your hosts file should fix the problem.

internetheaven




msg:1099962
 9:05 am on Nov 18, 2004 (gmt 0)

Is your hosts file pointing to a particular Google datacenter that is currently offline? If so, deleting this line in your hosts file should fix the problem.

I have absolutely no idea what you are talking about.

Rumbas




msg:1099963
 10:31 am on Nov 18, 2004 (gmt 0)

>no idea

Well, you could dig a little for the answer using the site search here. Don't bother tho, I've done the work for you:
[webmasterworld.com...]

moishe




msg:1099964
 4:38 pm on Dec 4, 2004 (gmt 0)

HMM, all grey here today and have tried 3 different data centers. Anyone else?

moishe




msg:1099965
 4:36 pm on Dec 7, 2004 (gmt 0)

3 days now and still grey, is it just me?

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google Desktop Tools and Google Labs Projects
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved