homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.227.34.0
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Google / Google Desktop Tools and Google Labs Projects
Forum Library, Charter, Moderator: open

Google Desktop Tools and Google Labs Projects Forum

    
toolbar pagerank always grey
updated or not working any more?
shaoye

10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 3:50 pm on Aug 11, 2004 (gmt 0)

Wondering if you guys notice. I have seen this grey for 2 days. always grey for all sites.
Is it my toolbar version out of date?

 

shaoye

10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 4:08 pm on Aug 11, 2004 (gmt 0)

even google.com shows grey

keywordguru

10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 4:30 pm on Aug 11, 2004 (gmt 0)

Either your browser/bar needs updating, which I'm not fully sure how you'd know if this was the problem, or google is causing this error.
Just yesterday there was a big backlink update starting so I would imagine it may have something to do with that? Either way it out a few more days, or run an update.

My bar is functioning normally.
KG

shaoye

10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 5:44 pm on Aug 11, 2004 (gmt 0)

Thanks KG
DO not see many response on this WW board
Seems only me affected
I am at East Coast

Is this toolbar location related?

PatrickDeese

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 5:48 pm on Aug 11, 2004 (gmt 0)

Have you even tried to uninstall / reinstall the toolbar?

Have you recently installed any firewall software that might be blocking the toolbar's queries?

have you installed any other toolbar or software that might be interfering with the toolbar.

(its just you, btw)

shaoye

10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 5:58 pm on Aug 11, 2004 (gmt 0)

Thanks Patrick

I am having this problem both at home and at office

I installed some SW ACT, that is it.
I have not updated the toolbar since I installed it more than one year ago.

maybe it is an old version?

My work has firewall. my home is att dial.

hmm

shaoye

10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 7:07 pm on Aug 11, 2004 (gmt 0)

just uninstall and reinstall, it works fine
mine was just too old

thanks guys!

HarryM

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 7:09 pm on Aug 11, 2004 (gmt 0)

I am also getting grey in the Google toolbar. I am based in the UK and have made no changes, so assume it's part of the backlinks update.

I have tried pointing it at several different Google IP addresses but still shows grey.

HarryM

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 7:22 pm on Aug 11, 2004 (gmt 0)

I also tried reinstalling. Fixed the problem. Thanks.

mang

10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 8:00 pm on Aug 11, 2004 (gmt 0)

i've noticed the same thing lately; pagerank bar is greyed out everywhere. have tried reinstalling the toolbar to no avail. no new software installed lately.

(am also located on east coast of usa)

Drake

10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 5:25 pm on Sep 13, 2004 (gmt 0)

Hi, i'm also getting the grey bar everywhere i go. Using the latest version of the toolbar as well (09/09/2004). If anyone has any clues as to what causes it that would be very appreciated.

Also everyone else where i work doesn't have a problem with their toolbar. We all have the same external IP. I've tried uninstall/reinstall. Spyware programs like mad just incase (anti-spy,ad-aware,ad-aware se,spy sweeper). Page rank search programs and firefox pr bar still work as well, just not googles.

Southern Ontario so close to east coast US as well heh.

Dreamquick

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 5:44 pm on Sep 13, 2004 (gmt 0)

If you have proximitron installed that will mess up the PR-on-toolbar feature unless you add Google to the bypass list.

- Tony

Drake

10+ Year Member



 
Msg#: 715 posted 6:15 pm on Sep 13, 2004 (gmt 0)

Nope, not installed. Thanks for the prompt reply though. Also no firewall enabled. On another note it did work before last week but we moved my computer from one side of the office to the other and it stopped then. Maybe it's protesting but i highly dought it.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google Desktop Tools and Google Labs Projects
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved