homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.207.53
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Google / Google Desktop Tools and Google Labs Projects
Forum Library, Charter, Moderator: open

Google Desktop Tools and Google Labs Projects Forum

    
Problems because of the new toolbar?
webbie

10+ Year Member



 
Msg#: 402 posted 1:36 pm on Jul 15, 2003 (gmt 0)

Hi,

I've installed the beta toolbar on my pc at home and also at work.
Maybe this has nothing to do with that, but I think that since then I have some problems with my internet explorer windows: some of them became blocked while loading. So I have to use the "CTRL" + "alt" + "suppr." buttons to close them which is not good at all.

Has anyone else these kinds of problems or is it just me?
I don't have the same configurations at work and at home.

 

Sinner_G

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 402 posted 7:11 am on Jul 16, 2003 (gmt 0)

Not the same problem (and could also be completely unrelated to toolbar), but since I installed the toolbar, I often get runtime errors (and IE asking me if it should start the debug mode). Funnily enough, I have noticed it only on M$ pages (microsoft.com, hotmail.com and msn.com).

st0n3y

10+ Year Member



 
Msg#: 402 posted 2:44 am on Jul 17, 2003 (gmt 0)

Just downloaded the new toolbar on my wifes computer (have the old one on mine) and since she's had problems with IE.

gangstah

10+ Year Member



 
Msg#: 402 posted 1:01 pm on Jul 19, 2003 (gmt 0)

This is interesting...I've experienced some "issues" since installing my beta toolbar. It seems when I click on hyperlinks in my email it ALWAYS opens a new browser rather than opening the page in an existing browser. Before I know it, I've got 10 IEs running.

The runtime errors you are getting (theory, not proven), I'm guessing, are because the code in the page refers to the popup(s) it launched...but since the popup isn't there...it errors out. Just a guess.

char_paula

10+ Year Member



 
Msg#: 402 posted 5:01 pm on Jul 25, 2003 (gmt 0)


Since I've installed the updated toolbar I occasionally loose the scrolling capabillity. It seems quite random and usually happens after I have been online for several hours.

Closing the toolbar and IE sometimes fixes it. But usually it requires a reboot.

Islander in ATL

10+ Year Member



 
Msg#: 402 posted 10:58 pm on Sep 3, 2003 (gmt 0)

I think I found the solution, just go to options in google tool bar icon, uncheck popup and then click ok. Close browser, reopen, and then go back to options, recheck popup and you may get some message to accept changes, yadayada...it should work again. I tested this by going to netscape.com which gave me those errors with it off and fine, then did above, and works like a charm, btw I have elnk popup block but did not like logging into it all the time, googles toolbar allowed me to not login...great stuff.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google Desktop Tools and Google Labs Projects
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved