homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.161.228.29
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / WebmasterWorld / The Macintosh Webmaster
Forum Library, Charter, Moderators: travelin cat

The Macintosh Webmaster Forum

    
Airport Port Mapping Problem
Original graphite Airport not cooperating
timster




msg:980014
 4:19 pm on Dec 22, 2003 (gmt 0)

I've been trying to set up my old (graphite, one ethernet jack) Airport to do Port Mapping with no success.

When I set it up so that everything "looks good" it times out when I try to access the site. (If I introduce an error to the setup and try to access the site with a browser, then I quickly get back a "site not available" error.)

(If I set my Airport aside and set up my iMac to do PPPoE directly, there's no problem accessing the site.)

Any hints are appreciated. TIA.

If anyone experienced something like this on an old Airport and solved the problem by upgrading their hardware, I'm interested in your story.

 

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / WebmasterWorld / The Macintosh Webmaster
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved