homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.145.209.80
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / WYSIWYG and Text Code Editors
Forum Library, Charter, Moderator: open

WYSIWYG and Text Code Editors Forum

    
Problem Saving Files in DW MX
help
biocell

10+ Year Member



 
Msg#: 245 posted 10:05 pm on Feb 23, 2003 (gmt 0)

When ever i try to make a site (where the html files images are saved) it crashes and i reinstalled it and it still does it does anyone know how to fix it?

 

corby0000

10+ Year Member



 
Msg#: 245 posted 10:15 pm on Feb 23, 2003 (gmt 0)

What operating system do you have.

korkus2000

WebmasterWorld Senior Member korkus2000 us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 245 posted 10:25 pm on Feb 23, 2003 (gmt 0)

>>where the html files images are saved

I don't understand. When the images are saved where?

martinibuster

WebmasterWorld Administrator martinibuster us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



 
Msg#: 245 posted 10:54 pm on Feb 23, 2003 (gmt 0)

When you are setting up the site, try not specifying where the images are. Just don't enter anything in that field.

I believe this field is for synchronizing your images from DW MX to Fireworks. That way, you can click a button from within DW MX and edit in Fireworks, then jump back to DW MX.

Do you have Fireworks installed?

biocell

10+ Year Member



 
Msg#: 245 posted 2:32 am on Feb 24, 2003 (gmt 0)

yeah i have fireworks and flash. what i mean by where the files are saved is in DW MX you can creat a site where you can edit your site easyly but when i try to creat one it crashes the whole program

martinibuster

WebmasterWorld Administrator martinibuster us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



 
Msg#: 245 posted 3:22 am on Feb 24, 2003 (gmt 0)

Yeah, I know. The site profile. I remember installing dw4, the studio, and reading that there was a certain order of installation. I can't remember the order, DW first, then Fireworks, or the other way around.

I currently use DW MX. I've had some weird installation problems with this in the past. I would try uninstalling dw. Afterwards go to your programs folder and delete all the DW folders. And re-install it.

Jon_King

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 245 posted 3:47 am on Feb 24, 2003 (gmt 0)

I've had a similar problem. This was and still is the fix for me...

When you start MX go first to 'site' shown in the 'files' on the right side of the screen. And change the start up site to any other site than the one listed. (This is currently the default start-up site.)

Close MX and restart. Then look to see that the start up site is the different one you just chose, and if it is, you are ok.

There seems to be something that corrupts the ini file for the current default site, and changing the default site appears to reset the problem 'whatever'.

Your create-site should now work without crashing.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / WYSIWYG and Text Code Editors
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved