homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 23.22.173.58
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / WYSIWYG and Text Code Editors
Forum Library, Charter, Moderator: open

WYSIWYG and Text Code Editors Forum

    
where is my 'shared border'?
shared border doesn't show up after being uploaded
claire2005




msg:939219
 1:49 am on Feb 8, 2006 (gmt 0)

i have created a website in Frontpage 2000 and have selected 'shared borders' on 'all' pages.

you can see that it's there with the 'normal' view and 'preview' view in Frontpage, but when i upload it, it is no where to be found.

why wouldn't it be showing up after being uploaded?

 

bill




msg:939220
 6:31 am on Feb 8, 2006 (gmt 0)

Welcome to WebmasterWorld claire2005.

A lot of here recommend use of a FrontPage Include [webmasterworld.com] rather than the Shared Borders for things like navigation. It's less problematic and gives you better control over the output.

In your case I am guessing that you have not populated the pages used in your navigation in the Shared Border. It's been quite some time since I used Shared Borders so I could be way off on this one. ;)

claire2005




msg:939221
 1:46 pm on Feb 8, 2006 (gmt 0)

thanks for your reply.

can you tell me what you mean when you say 'have not populated the pages used in your navigation in the Shared Border'?

as you can probably tell...this forum is most likely over my head. (i'm just one of those frontpage users that can build a website dropping in pictures and writing text...i never really go into the html).

so...i just went in and put </body> at the end of the html and now you can see the 'shared border' on that page after it's upload. should i just go in and do this to every page? or is this not the correct way to go about this?

watercrazed




msg:939222
 8:45 pm on Feb 8, 2006 (gmt 0)

Hi,
I am using FP2002 if you are using something else your milage may vary.

When you click on new page and then look at the html it should look like this.

<html>

<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>New Page 1</title>
</head>

<body>

</body>

</html>

When you type in normal mode the text goes between the two body tags.

If it does not look like this then sometime is wrong in your setup or installation.

BTW you can get the software to leave out the generator and progid tag if you dive in to the option settings

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / WYSIWYG and Text Code Editors
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved