homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 23.23.8.131
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Smartphone, Wireless, and Mobile Technologies
Forum Library, Charter, Moderators: bakedjake

Smartphone, Wireless, and Mobile Technologies Forum

    
WN825G Problems
missy853

10+ Year Member



 
Msg#: 344 posted 7:34 am on Oct 25, 2004 (gmt 0)

I have a problem my motorola wireless card isnt being reckonzied by my lap top..can anyone tell me why? its a WN825G?..can someone help..im about to throw the lap top out the window

 

bakedjake

WebmasterWorld Administrator bakedjake us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 344 posted 9:37 am on Oct 25, 2004 (gmt 0)

Welcome to WebmasterWorld, Missy!

Do you have the correct drivers?

missy853

10+ Year Member



 
Msg#: 344 posted 9:55 am on Oct 25, 2004 (gmt 0)

yeah i have the right drivers...the lap top (i just got it friday) sees the card..but calls it network controller, when it brings up the hardware wizard...and i try to find the drivers..it wont do it..it says that the software cant be found..ive even called tech support on this..been working on it since 10 this evening

jbmccarthy

10+ Year Member



 
Msg#: 344 posted 3:42 pm on Dec 1, 2004 (gmt 0)

I just installed the WN825G on a WinXP Pro notebook. The documentation clearly states that there is a precise order for installation.
1. Insert the CD
2. Install software and drivers. (single step)
3. Then plug in wireless card.
I followed these steps and didn't have a problem (at first).

My problem is that the radio is only enabled for users with Administrative rights. I have multiple users on the notebook and do not want to give them all Administrative rights. Any other rights the radio is disabled and the user is not able to enable it. I have an email in to Motorola. We'll see what happens.

Pianoman_NY

10+ Year Member



 
Msg#: 344 posted 5:13 pm on Jan 9, 2005 (gmt 0)

I have the same problems with mine. the wn825g.. the thing does the exact same thing as Missy's does... so i am gonna return it and go with a different brand i guess.. the funny thing is i have a generic wireless B card and it works just fine.. i have had the same problems with a linksys as this motorola. it keeps wanting to search for the network controler and pops the wizard up continuously. and i have done the correct install. 1.cd 2.drivers/software 3.card
BUT, my buddy loaded it into his lap top and it was fine. i have a gateway solo 9550, running XP pro w/Sp2.
ANY help is appreciated.

(still using B card till i can get a G workin):)

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Smartphone, Wireless, and Mobile Technologies
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved