homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.166.108.167
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Yahoo / Deprecated - Altavista, Alltheweb.com
Forum Library, Charter, Moderator: open

Deprecated - Altavista, Alltheweb.com Forum

    
Fast not updating my paid inclusion
?
crazed canuck




msg:223170
 5:33 pm on Sep 25, 2003 (gmt 0)

I paid for a Fast (and Inktomi) page inclusion and Fast doesn't seem to be spidering the url I paid for. Here is the update information through Lycos Insite Manager.

Subscribed:
09/07/2003

Status:
Refreshed 09/17/03

Expires:
09/07/2004

There is 10 days from the last update only for Fast (Inktomi is updating every 48 hours). Has anyone else had an issue with Fast or know what might be happening?

 

jeremy goodrich




msg:223171
 5:42 pm on Sep 25, 2003 (gmt 0)

Try contacting their customer service, to see if they did update the page, but simply aren't reporting it as 'refreshed' when you login.

Also check yer logs to see if their bot stopped by, or if you made "major changes" then check yer rankings too.

>anybody else with problems?

Never thought it made sense to pay for what they should be doing for free - I seed their engine with valuable content (thus making searchers want to use it) and they give me traffic.

They also get to track what keywords are used to find my site (they use redirects in their SERP.

Imho, they get tons of valuable data for free from me, so I see no need to pay them for the priveledge of what I should be getting for free too.

crazed canuck




msg:223172
 6:28 pm on Sep 25, 2003 (gmt 0)

I hear ya! Unfortunately it is a brand new site so I need the 48 hour turn around to see if I am optimizing it correctly. I sent a request in yesterday to see what was happening but I haven't heard back yet.

WileECoyote




msg:223173
 7:49 pm on Sep 26, 2003 (gmt 0)

Join the club...they're not very FAST...at all.

heini




msg:223174
 8:05 pm on Sep 26, 2003 (gmt 0)

This thread might have an answer for you:
[webmasterworld.com...]

crazed canuck




msg:223175
 11:07 pm on Sep 29, 2003 (gmt 0)

thanks. I now tried pointing it to a different URL and it has been in the 'submitted' stage for over a week now. I have tried contacting Lycos via their support page without any luck.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Yahoo / Deprecated - Altavista, Alltheweb.com
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved