homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.198.130.203
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Yahoo / Deprecated - Altavista, Alltheweb.com
Forum Library, Charter, Moderator: open

Deprecated - Altavista, Alltheweb.com Forum

    
Lost a ton of links on Alltheweb.com
5000 links missing from search engine!
JoeHouse




msg:224193
 5:22 pm on Aug 7, 2003 (gmt 0)

I recently lost over 5000+ links on search engine alltheweb.com.

Can anybody figure out why this has happened? Has this happened to anybody eles?

 

Skier




msg:224194
 5:28 pm on Aug 7, 2003 (gmt 0)

Wow! You are right. I lost about 50% of my links.

Does this mean anything though? The actual links still exist. What difference if ATW doesn't show 'em? (not a rhetorical question)

skipfactor




msg:224195
 6:03 pm on Aug 7, 2003 (gmt 0)

I noticed the "Last Changed" date on an ATW link search reverted back about 2 weeks for one of my sites. However, only a few links were dropped out of a little over 100.

caine




msg:224196
 6:05 pm on Aug 7, 2003 (gmt 0)

are all off the links lost still activily pointing to your site now?

JoeHouse




msg:224197
 6:21 pm on Aug 7, 2003 (gmt 0)

How do I check to see if the links are point to my site?

The strange thing is my closes competitor picked up an additional 6000 links. It appears they picked up what I lost.

Can there be a connection to this?

Rumbas




msg:224198
 6:24 pm on Aug 7, 2003 (gmt 0)

Looks like they pulled most of the ODP clones.

>How do I check to see if the links are point to my site?

Type the domain into the search box and click search, click "Find all 19 external web pages that link to "www.domain.com "".

JoeHouse




msg:224199
 6:28 pm on Aug 7, 2003 (gmt 0)

Nope just checked. They are all gone!

If they are getting rid of the clones then why did my competitor just pick up 6000 links?

jimmykav




msg:224200
 9:24 pm on Aug 7, 2003 (gmt 0)

My link count has doubled since I last checked about a week ago.

fctoma




msg:224201
 1:54 pm on Aug 15, 2003 (gmt 0)

I do a monthly link pop report for our domains and usually we have about 1100-1500 links from ATW. This month, results taken about a week ago, we lost about 500 links.

Not sure what happened. We have one main site and 4 smaller sites. I also keep track of other reseller domains and mostly "out of the US"....they didn't lose any from ATW. Just our US sites.

heini




msg:224202
 10:23 am on Aug 17, 2003 (gmt 0)

Just to make sure: you are talking about external links only or internal + external, as given by the link.all: command?

bwelford




msg:224203
 10:48 am on Aug 17, 2003 (gmt 0)

I have as many links as I ever had in ATW - 89 - yet my site has not appeared in the index for over 4 weeks. I changed nothing that would have been regarded as against the Terms of Service and the site is clean. The site appears in all the other search engines.

I'm baffled.

a2ztranslate




msg:224204
 10:42 pm on Aug 20, 2003 (gmt 0)

i have the same problem as ATW. links are present, but site itslef has dropped out of index.

have they caught me doing something i shouldnt be doing i wonder?

Ankheg




msg:224205
 4:58 am on Aug 21, 2003 (gmt 0)

It appears (could be wrong, but..) to me that ATW no longer counts mailto: links as links. Anyone else notice this? I used to have an inflated number of links because of this, but no more. :)

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Yahoo / Deprecated - Altavista, Alltheweb.com
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved