homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.234.147.84
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Subscribe to WebmasterWorld

Home / Forums Index / Yahoo / Deprecated - Altavista, Alltheweb.com
Forum Library, Charter, Moderator: open

Deprecated - Altavista, Alltheweb.com Forum

    
my index pages have disappeared!
other pages are indexed
danny




msg:221552
 4:04 am on Mar 8, 2002 (gmt 0)

The top page for each of my domains has
disappeared from FAST/Lycos, even though
all (or at least most) of the sub-pages
appear to be indexed.

Has anyone else experienced this, or have
any idea what could be causing it.
We're talking totally vanilla HTML here, no
Javascript, redirects, etc. - heck, not even
any images!

Danny.

 

makemetop




msg:221553
 5:39 am on Mar 8, 2002 (gmt 0)

Yes, saw the same thing. Internal page showing up instead of index page - in same position as index page previously ranked. As soon as I paid my money to the Insite program index page reappeared.

jimmykav




msg:221554
 9:37 am on Mar 8, 2002 (gmt 0)

Same problem here for the last three / four weeks. They will not be getting any money from to correct the problem IF that is indeed their strategy.
I do hope it is just a glitch rather that a deliberate ploy.

heini




msg:221555
 10:17 am on Mar 8, 2002 (gmt 0)

I had the same thing happening way back last summer, before the PFI option even was in sight.
Perhaps a problem related to the clustering of results?

ismap




msg:221556
 1:10 pm on Mar 8, 2002 (gmt 0)

Same here - strange thing is:
NOT listed with homepage in alltheweb,
but listed WITH homepage in lycos, t-online and evreka ?!?

jimmykav




msg:221557
 10:47 pm on Mar 8, 2002 (gmt 0)

Even stranger is the fact that after searching for a keuword if you then click on the "News" or "Images Tab" the index page appears in the "web results" set on the right hand side. This indicates the index page is in the db and that FAST knows its rank.

stephen baker




msg:221558
 2:44 pm on Mar 12, 2002 (gmt 0)

Hi all. This is Stephen from FAST. I think Heini nailed it...this doesn't have anything to do with PartnerSite (PFI). It appears to be related to the site collapsing (clustering). Also, we are in the process of scaling up the index size (just pushed 800MM index live yesterday) and there might be some associated glitches.

Thanks for bringing this to our attention and I'll let you know what we find. This should be resolved shortly.

chiyo




msg:221559
 3:12 pm on Mar 12, 2002 (gmt 0)

Welcome Stephen. It is great to have you here, and congratulations on FAST. Heini is always a great supporter of FAST here, but it is also great to have you around.

jimmykav




msg:221560
 3:37 pm on Mar 12, 2002 (gmt 0)

Welcome Stephen
Good to hear that it is a glitch rather than a policy. Hope you will be a regular visitor to wmw - you will find that there are a lot of enthusiasts for FAST here.

makemetop




msg:221561
 3:45 pm on Mar 12, 2002 (gmt 0)

Yes, I'm back to showing obscure internal page - so definitely nothing to do with PFI.

heini




msg:221562
 3:51 pm on Mar 12, 2002 (gmt 0)

Chiyo! Everybody knows I HATE FAST!

No really, Fast has put together a state of the art search engine with some cool features. Apart from that FAST does a business like everybodey else in the market.

Hey Stephen, thanks for confirming it's just a glitch.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Yahoo / Deprecated - Altavista, Alltheweb.com
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved