homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.227.56.174
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Yahoo / Deprecated - Altavista, Alltheweb.com
Forum Library, Charter, Moderator: open

Deprecated - Altavista, Alltheweb.com Forum

    
Lycos search problems
anyone else having them?
seoboy




msg:221654
 6:19 pm on Dec 3, 2001 (gmt 0)


lycos keeps timing out on me this morning, or giving me "no search results" for searches where there should obviously be results. anyone else having this problem?

 

agerhart




msg:221655
 6:22 pm on Dec 3, 2001 (gmt 0)

yep, Lycos and Hotbot have both been doing this for the past week or so

IanTurner




msg:221656
 7:47 pm on Dec 3, 2001 (gmt 0)

Have had similar things on Lycos.co.uk

Liane




msg:221657
 8:09 pm on Dec 3, 2001 (gmt 0)

I don't know if its just me ... but I've had the no search results" problem for several months.

Rumbas




msg:221658
 10:29 am on Dec 4, 2001 (gmt 0)

Both .com and co.uk are stable from Scandinavia now.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Yahoo / Deprecated - Altavista, Alltheweb.com
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved