homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.204.94.228
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / WebmasterWorld / Website Analytics - Tracking and Logging
Forum Library, Charter, Moderators: Receptional & mademetop

Website Analytics - Tracking and Logging Forum

    
AWStats - Empty or null statistics reported.
LogFile + LogFormat are right, still doesn't work
elord




msg:895975
 11:11 pm on Mar 9, 2003 (gmt 0)

Hello,
anybody using AWStats logfile analyzer?
I think it is actually a great tool. Unfortunately I don't get it to work :-(

When I run awstats.pl, I see the normal statistics page, but there is no hit shown.
Reading the FAQ I found "Empty or null statistics reported." -> Answer: Your log file format setup is wrong.

But I'm pretty sure that my log file format setup is right.
The path to my log file should be right, too.
I even tested different logformats.

It doesn't work for me. Has anybody a suggestion for me?

Thank you very much in advance.

 

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / WebmasterWorld / Website Analytics - Tracking and Logging
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved