homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.166.84.82
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Google / Google News Archive
Forum Library, Charter, Moderator: open

Google News Archive Forum

    
to grey bar
soccer_star

10+ Year Member



 
Msg#: 24114 posted 2:08 am on May 26, 2004 (gmt 0)

For the last few days all 900+ of my internal pages have gone from PR4 to grey bar. The home page is still the same (PR5).

Yet all my pages are still in the index, appearing when I do allinurl:mysite.com and also site:mysite.com

Anyone else experiencing something similar?

 

ChrisKud5

10+ Year Member



 
Msg#: 24114 posted 7:17 am on May 26, 2004 (gmt 0)

I am experiancing the exact same thing on a very very small site i made for someone (about 175 pages)

The main page is still PR 5, all lower level pages are grey, including site map.

BUT, i have a reason

The server was down about 4 days and the ole bot came along when it was done, so i guess dropped all the pages. Once popular search terms no show no results for my site.

I hope the bot comes back soon and re-indexes me.

soccer_star

10+ Year Member



 
Msg#: 24114 posted 10:56 am on May 26, 2004 (gmt 0)

Ah, now you mention it my host sent me a message a few days ago saying they were having intermittent problems with my server (though it didn't seem to affect traffic too much, so I thought nothing of it). That could well be it.

I am not in the SERPS either but haven't been for a couple of months as I seem to have triggered a filter of some sort (made some changes to free myself of it, fingers crossed for the next update), but I always had PR until now.

Andrew Thomas

10+ Year Member



 
Msg#: 24114 posted 11:23 am on May 26, 2004 (gmt 0)

My home page has gone to a grey bar, all other pages staying with PR3 or 4!

Last weekend it was grey, yesterday it was back to PR3, today its back to grey!

what will tomorrow bring..... who knows

bears5122

10+ Year Member



 
Msg#: 24114 posted 3:10 pm on May 26, 2004 (gmt 0)

I've seen this in some sites and think it is a bug with Google.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google News Archive
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved