homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 50.19.33.5
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Subscribe to WebmasterWorld

Home / Forums Index / Google / Google News Archive
Forum Library, Charter, Moderator: open

Google News Archive Forum

    
-gv not serving web content
nokama




msg:45347
 8:18 pm on Aug 12, 2003 (gmt 0)

I noticed that -gv is not serving web content as of yesterday, but it still pings.

I almost wonder if it might have been set up as a honeypot, but then I wonder what the benefits of that would be. Prolly just having issues.

It is curious though, that it no longer handles www requests right after the backlinks landed there. The backlinks have since moved off to -in, but they are still sitting on -cw as they were three days ago. Thoughts anyone?

 

hetzeld




msg:45348
 8:43 pm on Aug 12, 2003 (gmt 0)

I just tried a minute ago and www-gv.google.com works like any other datacenter. (as of tuesday 8:40PM GMT)

Dan

Dolemite




msg:45349
 8:58 pm on Aug 12, 2003 (gmt 0)

I noticed it wasn't working as well (still not, BTW), but I wouldn't think anything of it. Its their newest datacenter, so it seems normal to be having problems with it at first.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google News Archive
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved