homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.161.220.160
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Google / Google News Archive
Forum Library, Charter, Moderator: open

Google News Archive Forum

    
Googlebot is not spidering posts in my discussion forums
Nitin

10+ Year Member



 
Msg#: 12162 posted 12:18 pm on Apr 24, 2003 (gmt 0)

Googlebot is spidering all my discussion forums,all dynamic url's but not spidering any posts in discussion forums.

One of my discussion forums is in www.sitename.com/cgi1/ubb1/ulti1.cgi?ubb1=forum&f=17

while corresponding posts are in
www.sitename.com/cgi1/ubb1/ulti1.cgi?ubb1=get_topic&f=17&t=000003

I want my posts to be indexed by Googlebot

Thanks for your time

 

jever

10+ Year Member



 
Msg#: 12162 posted 12:22 pm on Apr 24, 2003 (gmt 0)

Too many parameters in your URL, I guess...
AFAIK Google does not spider any URL with 3 or more parameters.

Bye
jever

modemmike

10+ Year Member



 
Msg#: 12162 posted 2:35 pm on Apr 24, 2003 (gmt 0)

I think during this last update the bot has gotten a little better with long query strings... I saw deepbot go deeper than ever into my snitz forums. I was actually thinking about switching out my forum software to improve indexing but this time deepbot has drilled all the way down to the very last topic.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google News Archive
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved