homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.204.142.143
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Subscribe to WebmasterWorld

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / XML Development
Forum Library, Charter, Moderators: httpwebwitch

XML Development Forum

    
changing doctype to xhtml
but it causes my css not to work properly
HelenDev




msg:702331
 3:32 pm on Sep 17, 2004 (gmt 0)

This is the problematic line:

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

If I take it out, my css positions stuff nicely - if I leave it in, my centered page displays left aligned in all versions of IE. Moz seems to be fine either way.

Do I need this line (I'm guessing what the answer to this will be ;)) and if so, can anyone shed any light on the problem?

 

mipapage




msg:702332
 3:36 pm on Sep 17, 2004 (gmt 0)

Sticking that line in causes IE to act in "Quirks Mode".

It's not necessary.

Details [google.com].

HelenDev




msg:702333
 8:53 am on Sep 19, 2004 (gmt 0)

That's excellent news, thanks :)

I was worried I might have to take my css back to the drawing board (again).

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / XML Development
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved