homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.227.171.163
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / HTML
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL

HTML Forum

    
iframe question
Nothing after the iframe works
woody

10+ Year Member



 
Msg#: 5848 posted 8:56 am on Aug 7, 2003 (gmt 0)

I've done a search of this site but I've been unable to find an answer to my problem.

I'm designing a page which contains an I frame the basic idea is all of my pages look the same except they are different colours and obviously content. All of the pages are going to be a table that is 740 x 320 no matter what screen res a user is using.

The table is split into 4 sections, the top is the Logo an Navigation, the left side is pictures and more Navigation the right side is the content and the bottom is the address details:

----------------------------------------
¦ Navigation ¦ Logo ¦
¦ ¦ ¦
----------------------------------------
¦ More Navigation & ¦ Content or ¦
¦ ¦ iframe ¦
¦ Pictures ¦ ¦
¦ ¦ ¦
----------------------------------------
¦Address Details Etc. ¦
----------------------------------------

When ever I stick my iframe code into my HTML the iframe works but anything after the iframe stops working.

Please can someone help as it is driving me mad!

 

BlobFisk

WebmasterWorld Senior Member blobfisk us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 5848 posted 9:08 am on Aug 7, 2003 (gmt 0)

Hey woody,

Have you closed the iFrame correctly in your HTML? It might be worthwhile running your HTML through the W3C validator and seeing if that spots any errors.

woody

10+ Year Member



 
Msg#: 5848 posted 10:37 am on Aug 7, 2003 (gmt 0)

w3C validator?

BlobFisk

WebmasterWorld Senior Member blobfisk us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 5848 posted 10:42 am on Aug 7, 2003 (gmt 0)

The W3C Validator [validator.w3.org] will check your markup against it's standards (and based on your doctype).

It is very useful in catching little markup errors and making sure that your code is compliant.

Cipher

10+ Year Member



 
Msg#: 5848 posted 10:43 am on Aug 7, 2003 (gmt 0)

Woody have you closed the Iframe by using the </frame> tag because if you havnt then anything after the IF will not work correctly.

The validator can be found at www.w3.org just stick your details in and fix those errors...

woody

10+ Year Member



 
Msg#: 5848 posted 11:01 am on Aug 7, 2003 (gmt 0)

Cheers guys helpful stuff.

I have got the </Frame> in there I falling at the first hurdle with DOCTYPE now lol I'll keep trying but thanks for all your help.

topr8

WebmasterWorld Senior Member topr8 us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 5848 posted 11:06 am on Aug 7, 2003 (gmt 0)

>>I have got the </Frame> in there

assume thats a typo and you mean </iframe>

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / HTML
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved