homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.227.5.234
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Subscribe to WebmasterWorld
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / HTML
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL

HTML Forum

    
html valiation problems
unidentified entities in links
Receptional Andy




msg:566977
 9:31 pm on Mar 20, 2003 (gmt 0)

If I have a link on a page to a url with variables in a query string (like http*//www.madeup.com/notreal.htm?some=stuff&other=things

A get this error:

line 6: reference to entity "some" for which no system identifier could be generated.

Anyone know what I can do (if anything) to avoid this? Do I need to change the doctype or something?

 

mfagan




msg:566978
 10:17 pm on Mar 20, 2003 (gmt 0)

I'm pretty sure your problem is the ampersand. Escape it. Change & to &

DrDoc




msg:566979
 10:18 pm on Mar 20, 2003 (gmt 0)

You need to replace all &'s with "&", which the HTML entity for &. The browser will convert & to & before requesting the URL.

Edit: Yeah, what he said

Receptional Andy




msg:566980
 11:11 pm on Mar 20, 2003 (gmt 0)

Excellent, thanks guys :) nice valid pages again!

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / HTML
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved