homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.234.141.47
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / HTML
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL

HTML Forum

    
jumbled jibberish with IE6
astounded

10+ Year Member



 
Msg#: 4452 posted 6:37 am on Mar 6, 2003 (gmt 0)

I have kind of a strange problem that baffles me. But I'm not an html expert so I'm bringing it here. I have two pages that are not very complicated - just html and tables. But they bring up a white screen full of jibberish characters under the following circumstances:

1. I clear the cache and delete the all temporary internet files so I'm starting from scratch.

2. Then when I click on the page, the jibberish comes up. I can click the refresh button and the page jibberish just keeps reloading. But if I backspace out, then click on the URL again, the page comes up fine.

This only happens with IE6. With Opera 6 or Netscape 4.7, the two pages come up correctly all the time.

If you want to have a look, the two pages are:

<sorry, no personal urls>

I'm baffled. I have other similar pages for which the design structure seems the same to me, but they always work fine. Does any expert have a clue?

[edited by: tedster at 12:32 pm (utc) on Mar. 6, 2003]

 

msr986

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 4452 posted 6:41 am on Mar 6, 2003 (gmt 0)

Sorry, the pages work fine for me IE6.0.2800.1106 :)

robjones

10+ Year Member



 
Msg#: 4452 posted 6:43 am on Mar 6, 2003 (gmt 0)

I also tried the pages with IE6 and they were fine.

bill

WebmasterWorld Administrator bill us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 4452 posted 6:48 am on Mar 6, 2003 (gmt 0)

You may want to lose those URLs astounded. We don't do site reviews here. Instead you may want to explain the problem and perhaps post some code snippets.

jdMorgan

WebmasterWorld Senior Member jdmorgan us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 4452 posted 6:56 am on Mar 6, 2003 (gmt 0)

astounded,

Yes, posting "personal" URLs is against the terms of service here.

However, I'd recommend validating your pages using the W3C validator at [validator.w3.org...]

At least one rather serious problem, I'm afraid...

Jim

astounded

10+ Year Member



 
Msg#: 4452 posted 2:52 pm on Mar 6, 2003 (gmt 0)

Ok, I changed my profile so one of the links that doesn't work properly is listed as my home page in my user profile. That's one of them that brings up jibberish.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / HTML
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved