homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.161.155.142
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / HTML
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL

HTML Forum

    
flash loading problem using Ex6.0 on Windos XP
flashmastermak




msg:577727
 1:52 am on Aug 7, 2002 (gmt 0)

The website I run is essentially a flash movie that plays in a popup window, The popup is launched using a simple java script and my tests show that everything works normally on practically every popular browser / operating system.

Until today, when I received an email from a long time subscriber who has installed windows XP and the flash movie no longer plays, all he gets is the quicktime movie logo.

Is there an issue with XP and Flash?

Any feedback welcome

 

jdMorgan




msg:577728
 5:43 am on Aug 7, 2002 (gmt 0)

flashmastermak,

A Quicktime movie logo?

Has he got a Windows file association or browser plugin problem, perhaps?

I'm not the one to ask about Flash, but that did stand out...

Jim

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / HTML
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved