homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.237.99.131
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
Forum Library, Charter, Moderators: lawman

WebmasterWorld Community Center Forum

    
Unable to log in, links missing
bartek

10+ Year Member



 
Msg#: 571 posted 1:58 pm on Jun 14, 2002 (gmt 0)

Great effort Brett, the board feels a lot faster now.

Using Opera, however, I can't log in or see the reply links in any forum. This has been going on for about 4 days, but I don't see anyone else complaining about this...

Here is what happens. Logging in gives me the "Welcome bartek" screen, I click "Enter Forums" and I'm back to "Guest from xx.xx.xx.xx"

Post/Reply buttons are missing from the top right corner and so are the Message Thread Options. All I see is a grey bar.

I'm posting this using IE which shows all links and lets me log in.
Is anyone else experiencing this using Opera?

 

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved