homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.52.110
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
Forum Library, Charter, Moderators: lawman

WebmasterWorld Community Center Forum

    
Board slow when posting
engine




msg:516272
 8:28 am on Jul 17, 2000 (gmt 0)

Noticed the board very slow today when posting.
Any system announcements, Brett?

 

Brett_Tabke




msg:516273
 11:31 am on Jul 17, 2000 (gmt 0)

Boy, I don't know what the deal is thus far. Download speed, process speed, even shell and ftp are all good. But posting is a different story. Evidently something they did last night isn't setting well with the post routines. Still looking into it.

brett

engine




msg:516274
 11:32 am on Jul 17, 2000 (gmt 0)

Brett, you might find a number of double posts around due to the effect. Things are a little faster now.

Brett_Tabke




msg:516275
 1:21 pm on Jul 17, 2000 (gmt 0)

It's fixed. Partially me and partially the host.

oilman




msg:516276
 5:07 pm on Jul 20, 2000 (gmt 0)

just testing something

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved