homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.227.40.166
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
Forum Library, Charter, Moderators: lawman

WebmasterWorld Community Center Forum

    
Board Bug Free?
Brett_Tabke




msg:511409
 5:40 am on Jun 29, 2000 (gmt 0)

Last call before I make new changes. Is this forum bug free? Anything at all?

 

engine




msg:511410
 3:26 pm on Jun 29, 2000 (gmt 0)

Glad you asked!
This thread [webmasterworld.com...]
gives me a 404 bummer each time, but the post goes in.

Brett_Tabke




msg:511411
 3:36 pm on Jun 29, 2000 (gmt 0)

hmmm. Sure you aren't looking at a cached one time error? Maybe I was working on the board when you viewed it one time and it cached the error?

I can load it - I know it is there.

rcjordan




msg:511412
 4:57 pm on Jun 29, 2000 (gmt 0)

no, 404 bummer is still there in [webmasterworld.com...]

you get it when you submit a post, though the post DOES go through. I just cleaned up a triplicate (seth's) and a duplicate.

Houston, we have a problem....

engine




msg:511413
 5:38 pm on Jun 29, 2000 (gmt 0)

Yep, I thought it was just a one-off, then it did it again to me today. Brett, what happens when YOU post to that thread?

rcjordan




msg:511414
 5:47 pm on Jun 29, 2000 (gmt 0)

just as something to aid in the diagnosis, this particular thread is getting fairly large --though I don't think it is actually the largest. just a thought.

rcjordan




msg:511415
 2:08 am on Jun 30, 2000 (gmt 0)

definitely NOT a big deal, but you can't edit the ICQ number on profile edit page --no text block (NS4, didn't check w/ MSIE)

Brett_Tabke




msg:511416
 7:28 am on Jun 30, 2000 (gmt 0)

So it is just in that particular thread where you get the error?

engine




msg:511417
 7:58 am on Jun 30, 2000 (gmt 0)

Just got the same error in moderators forum.
Also getting
testing...please stand by
test2
test2
Set-Cookie: passwordcookie=REMOVED; Set-Cookie: usernamecookie=REMOVED; test88
test11
test99
test99 EMAIL@REMOVED.com bcc

Brett_Tabke




msg:511418
 8:08 am on Jun 30, 2000 (gmt 0)

That was me trying to fix it.

I found what the problem and corrected it there. But from the looks of it, that very problem may come up again. looking for a solution.

Brett_Tabke




msg:511419
 8:09 am on Jun 30, 2000 (gmt 0)

Normally I work on everything offline, but this was a bug with the email routines and that is the one part I can't duplicate offline under 98.

Brett_Tabke




msg:511420
 8:12 am on Jun 30, 2000 (gmt 0)

I'm done working now - safe to use.

engine




msg:511421
 10:30 am on Jun 30, 2000 (gmt 0)

It's late enough - good night!

oldtimer




msg:511422
 8:15 am on Jul 2, 2000 (gmt 0)

I replied to your reply on the AVlost (or whatever I called it) and the whole thread has disappeared

There are a lot of new users at the bottom of this one - inluding you ;)
now.http://www.webmasterworld.com/forum23/18.htm


Brett_Tabke




msg:511423
 9:15 am on Jul 2, 2000 (gmt 0)

ok fixed.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved