homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.166.255.168
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Perl Server Side CGI Scripting
Forum Library, Charter, Moderators: coopster & jatar k & phranque

Perl Server Side CGI Scripting Forum

    
Collective up but blank
stcrim

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 24 posted 7:01 pm on Apr 9, 2000 (gmt 0)

Brett,

Just put The Collective V2 up! It calls OK [candsnet.com...] but is blank. Have included the mention in my error log below

Any thoughts -
Steve

Can't locate /cgi/collective/data/collective_config.pl in @INC (@INC contains: /usr/lib/perl5/5.00503/i386-linux /usr/lib/perl5/5.00503 /usr/lib/perl5/site_perl/5.005/i386-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.005 .) at /home/stcrim/candsnet/cgi-bin/collective/collective.cgi line 136.

 

Brett_Tabke

WebmasterWorld Administrator brett_tabke us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 24 posted 12:08 am on Apr 10, 2000 (gmt 0)

Oops, fixed.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Perl Server Side CGI Scripting
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved