homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.161.192.61
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Browsers / Firefox Browser Usage and Support
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL

Firefox Browser Usage and Support Forum

    
Mozilla Firefox Google start page vanishes
not on server..?
wanderingmind

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 12 posted 3:04 pm on Mar 7, 2006 (gmt 0)

This is what Ive been getting.

Not Found
The requested URL /firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official was not found on this server.

What gives?

Matt

 

bruhaha

10+ Year Member



 
Msg#: 12 posted 4:40 pm on Mar 7, 2006 (gmt 0)

Not sure. That was happening to me yesterday (it's fine today). But all I had to do was refresh the page or hit the Homepage icon in my toolbar and it loaded properly.

coconubuck

10+ Year Member



 
Msg#: 12 posted 4:48 pm on Mar 7, 2006 (gmt 0)

It seems to be working fine for me - no problems over the last few days.

wanderingmind

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 12 posted 2:49 am on Mar 8, 2006 (gmt 0)

Yep, refreshing brings the page back.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Browsers / Firefox Browser Usage and Support
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved