homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.59.78
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Website
Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Microsoft / (deprecated) Microsoft Windows OS (XP/NT/Vista)
Forum Library, Charter, Moderators: bill

(deprecated) Microsoft Windows OS (XP/NT/Vista) Forum

    
Server header question
Any issues seen in what this header reveals
Webwork




msg:1570833
 1:05 pm on Feb 4, 2005 (gmt 0)

Just compared what my server returns from what WW's server returns and noticed WW's server includes "Connection: closed" whilst my includes "Connection: keep alive".

I'm not a pro, just sufficiently competent to use MS's GUI to run the darned box barly well enough.

Here's the comparison, my server first.

HTTP/1.1 200 OK
Server: Microsoft-IIS/5.0
Connection: keep-alive
Content-Location: [Widgets.com...]
Date: Fri, 04 Feb 2005 12:58:28 GMT
Content-Type: text/html
Accept-Ranges: bytes
Last-Modified: Tue, 25 Jan 2005 15:17:45 GMT
ETag: "82fdc85f12c51:819"
Content-Length: 5299

Next, WW's server headers:

HTTP/1.1 200 OK
Date: Fri, 04 Feb 2005 13:01:30 GMT
Server: Apache/1.3.26 (Unix) FrontPage/5.0.2.2510
Cache-Control: max-age=0
Pragma: no-cache
X-Powered-By: BestBBS v3.16
Connection: close
Content-Type: text/html

 

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Microsoft / (deprecated) Microsoft Windows OS (XP/NT/Vista)
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved