homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.189.156
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Webmaster Hardware
Forum Library, Charter, Moderator: open

Webmaster Hardware Forum

    
Linux / Compaq Proliant connectivity problem.
doucetted




msg:1568951
 8:50 pm on Jul 1, 2005 (gmt 0)

I have two identically configured compaq proliant 3000 P3 servers running mandrake 9.2 (kernel 2.4), both servers are updated at the same time so for all intents and purposes these machines are identical. HOWEVER...

One server, every other day or so, loses internet connectivity, that is to say the ethernet card seems to shut right off. Once off the card will not turn back on except when I completely cycle the power to the server, software attempts to get the card going are useless.

I took the ethernet cards out of both servers and swapped them and I still get the same problem on the same machine, it only started happening in the last month or so.

I have done a search on the web for info but I get so any responses to my search that are not applicable it is hard to sift through them all to find an answer.

Any thoughts?

Thank You!

 

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Webmaster Hardware
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved