homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.247.203
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Flash and Shockwave
Forum Library, Charter, Moderator: open

Flash and Shockwave Forum

    
Strange problem displaying flash
Only works with publish preview code.
Aberdeen




msg:1566320
 3:20 am on Jul 9, 2004 (gmt 0)

I got this code to display flash with the minimum amount of code.

<object type="application/x-shockwave-flash" data="flash/foo.swf" width="365" height="150">
<param name="movie" value="flash/foo.swf" /><img src="images/foo.jpg" width="365" height="150" alt="" /></object>

but when i use it, the flash appears 5px short, and seems to start from -5px on the left handside, so it is showing a part which should be hidden. The really strange thing is that when I use publish preview code generated by flash, it display correctly.

Any ideas, what is wrong with the above code.

Cheers

 

Harry




msg:1566321
 3:11 am on Jul 18, 2004 (gmt 0)

I'm not exactly clear about what you're saying, but check if you aren't publishing from a symbol. That would explain the displacement.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Flash and Shockwave
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved