homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.204.68.109
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Subscribe to WebmasterWorld

Visit PubCon.com
Home / Forums Index / WebmasterWorld / Webmaster General
Forum Library, Charter, Moderators: phranque & physics

Webmaster General Forum

    
zone alarm uninstall - cant get net
zechariah




msg:351532
 11:51 am on Jan 8, 2003 (gmt 0)

after uninstalling zone alarm , i cant connect to the internet anymore. i'm on a LAN, anyone care to help, i've deleted everything connected to zonealarm even from the registry but still cant get up - help pls.

 

jatar_k




msg:351533
 5:41 pm on Jan 8, 2003 (gmt 0)

I have uninstalled zone alarm a few times and never had a problem. Have you checked all of your connection settings to make sure nothing got changed?

I have uninstalled with both xp and 98, maybe a call to your isp might help?

Brett_Tabke




msg:351534
 5:47 pm on Jan 8, 2003 (gmt 0)

Hmmm - I've never heard of that one. You've probably figured it out, but you should give ZA a email and see what they say.

lorax




msg:351535
 6:03 pm on Jan 8, 2003 (gmt 0)

Did you install it or did the net Admin? You may not have had rights to uninstall it (or perhaps not uninstall all of it).

Mardi_Gras




msg:351536
 6:24 pm on Jan 8, 2003 (gmt 0)

Try re-installing and see if you can access the net then...

MWpro




msg:351537
 12:07 am on Jan 9, 2003 (gmt 0)

>>Try re-installing and see if you can access the net then...

Impossible if he can't even get on the net, unless he saves the setup to a disk, but even that may require the internet (not sure.)

EliteWeb




msg:351538
 12:17 am on Jan 9, 2003 (gmt 0)

Go into your network settings and make sure you Name Servers are still there. Often the internet settings will get confused and go blank if you dont have name servers specified or a different type of network connection/authentication is selected other than the origional setup it can stop you from accessing anything. Try accessing a site by IP address see if it comes up then if it does check the Name servers :D I blame it on internet configs before i do on the program.

Mardi_Gras




msg:351539
 2:24 am on Jan 9, 2003 (gmt 0)

Impossible if he can't even get on the net, unless he saves the setup to a disk, but even that may require the internet (not sure.)

Not sure why it would be impossible or even difficult. Unless he deleted the original Zone Alarm set up file, it would be a simple matter.

I'm not saying it will work:), but it is hardly impossible.

zechariah




msg:351540
 5:45 am on Jan 9, 2003 (gmt 0)

I tried all those & checked the settings but to no avail. IT staff here can't help me either. Didn't email them as it was a free version. So i decided to reformat & reinstall, wanted a squeaky clean OS anyway. Thanks for all the help. :)

hakre




msg:351541
 5:49 am on Jan 9, 2003 (gmt 0)

it's so easy to get a fresh system with windows anyway. just reinstall. this helps most often.

nevertheless is anyone using kerio personal firewall?

havoc




msg:351542
 12:56 pm on Jan 9, 2003 (gmt 0)

i had the same problem i got error 65 when i tried to ping and i fixed . it ... im trying to remember how but ummm
it was a while ago :)

argh .. it was simple too :)

i will let ya know when i remember

this might help ... probably not ... i remember i had to visit the ZA website for a fix to the problem

but this is from MS

[support.microsoft.com...]

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / WebmasterWorld / Webmaster General
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved