homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.145.182.50
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Flash and Shockwave
Forum Library, Charter, Moderator: open

Flash and Shockwave Forum

    
switched script to https and firefox ok IE not working
namanimal

5+ Year Member



 
Msg#: 3732049 posted 1:53 am on Aug 27, 2008 (gmt 0)

Hi Guys,

Got a funny problem. I have a php section of my site with a login and a chat room that can be launched. The script was working fine. I needed to make a funds page secure so I made the entire php area run on https when it is logged into.

After I did this, the chat room is launched fine, from firefox only. When i try to launch the chat room from internet explorer, it just doesnt load. it worked perfectly fine before i made the php pages https.

I've just not seen this before where it will work in 1 browser and not in another major one.

What is internet explorer blocking that firefox is not?

Hopefully its something small

Thanks for your help in advance

 

namanimal

5+ Year Member



 
Msg#: 3732049 posted 1:56 am on Aug 27, 2008 (gmt 0)

it is a flash chat room that is launched

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Flash and Shockwave
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved