homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.243.23.129
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Accredited PayPal World Seller

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Flash and Shockwave
Forum Library, Charter, Moderator: open

Flash and Shockwave Forum

    
Issues with swf in IE
works perfectly in Firefox/Safari etc
gdjones83




msg:3573676
 9:51 am on Feb 13, 2008 (gmt 0)

Hello,
I hope someone can help me out with a problem I'm having, I've created an swf banner type piece in flash CS3 and put it onto a webpage and it runs fine in firefox however when I go to view it in I.E 6 or 7 only the images show up and all of the text doesnt.
Is this likely to be a problem with how I've done it? My thoughts were perhaps internet explorer is not compatible with Flash V9.0 so I attempted to export the swf as v6.0 but that also alters the actionscript to 2.0 and my link coding starts throwing up errors.
Does anyone know what the problem may be here?
Thanks

 

gdjones83




msg:3574697
 10:15 am on Feb 14, 2008 (gmt 0)

dont worry, I've exported it as flash 6 and recoded using Autoscript 2.0 and it now works. just another IE pitfall for me to avoid.

BlobFisk




msg:3574745
 11:31 am on Feb 14, 2008 (gmt 0)

Glad you got it fixed!

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Flash and Shockwave
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved