homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.237.249.10
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Browsers / Firefox Browser Usage and Support
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL

Firefox Browser Usage and Support Forum

    
Connection problems
Adam5000




msg:4654202
 9:55 pm on Mar 14, 2014 (gmt 0)

I'm having a little trouble getting a high speed connection, and it may take me a few weeks.

In the meantime, I'm trying to connect with the free Juno dial-up.

I can connect once to set up the account, but after that, I get a message that says "No dial tone found".

I also get a network type selection screen (public, home . . .) if that means anything.

Using windows 7

Help!

 

Adam5000




msg:4654233
 12:55 am on Mar 15, 2014 (gmt 0)

Got it.

I dropped my economy DSL connection because my computer broke, and I didn't have a computer that worked for three months. And when I got another computer, and went to reconnect the service, I discovered the provider was full.

I haven't used dial-up in a while, and I found out now-days, the area code is required. I've got a private connection again. Thank God.

Ciao (pronounced chow) for now.

Adam5000




msg:4654242
 1:40 am on Mar 15, 2014 (gmt 0)

I don't know why I didn't think of this sooner. It's slow, but I only need it for a brief time.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Browsers / Firefox Browser Usage and Support
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved