homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.10.244
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Browsers / Firefox Browser Usage and Support
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL

Firefox Browser Usage and Support Forum

    
Firefox 3.0.9 and swfobject v2.1
davidbean




msg:3901216
 12:18 am on Apr 27, 2009 (gmt 0)

Help!

I had my flash animation running fine in FF but now it keeps directing me to the adobe site to download flash which is already installed.

Im using the SWFObject2.1 .js file so flash runs ok with lightbox.

It works fine in IE, Opera, safari. really dont know whats happened as it worked fine about 2 days ago...

any help would be really appreciated.

[edited by: tedster at 3:20 am (utc) on April 27, 2009]

 

tedster




msg:3901286
 3:47 am on Apr 27, 2009 (gmt 0)

Hello David, and welcome to the forums.

This sounds like a script or code conflict. Are you by any chance running the Adblock extension on Firefox3? There was a bug in the Adblock add-on that incorrectly blocked the SWFObject 1.5 code (Google Code reference [code.google.com]). It may be the same with SWFObject 2.1

davidbean




msg:3901374
 8:19 am on Apr 27, 2009 (gmt 0)

you know what, i woke up this morning and i#ve figure dit out, your right, it was a really simple script error, pointig to the wrong place fo rthe flash file doh!

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Browsers / Firefox Browser Usage and Support
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved