homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 107.22.138.215
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / WebmasterWorld / Domain Names
Forum Library, Charter, Moderators: buckworks & webwork

Domain Names Forum

    
Whois lookup reports wrong name servers IP
sulman




msg:4308171
 8:45 am on May 5, 2011 (gmt 0)

Hi all,

I use a hosting companies name servers for a lot of my domains but to mask this I point sub domains of my own domain to my hosts name servers IPs.

e.g:
ns1.myhost.com: 123.456.789.111
So I have created ns1.mydomain.com and I point it to 123.456.789.111. Then I update the domains name servers to point to ns1.mydomain.com.

I have recently had to change the IP addresses for these name servers as I have moved hosts.

The problem is that when I do a whois lookup it lists the name servers correctly but shows the old IP addresses (the ones that point to the old host).

But if I ping ns1.mydomain.com it shows the correct IP address so it must have propagated already.

Am I doing something wrong?
Thanks!

 

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / WebmasterWorld / Domain Names
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved