homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.227.77.237
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
Forum Library, Charter, Moderators: Ocean10000 & incrediBILL & phranque

Apache Web Server Forum

    
All of sudden site running slow on dedicated server on Plesk
bhathiorano




msg:4588794
 6:31 pm on Jun 29, 2013 (gmt 0)

I recently moved my site to a new dedicated server on 1and1. It was running superfast, but all of a sudden it started running very slow.

It is on AMD Hexa-Core Speed 6 Cores x 2.8 GHz, (3.3 Turbo Core) RAM 16 GB DDR3 ECC

My static pages are running fine but anything with php is running slow.

My CPU usage and Memory usage is fractional so don't know what is wrong.

I added one more domain without any code, and created dummy PHP file, and it worked just fast.

Not sure what I messed up with running server.

Can anyone help me with that?

Thanks.

 

Lexur




msg:4588871
 6:33 am on Jun 30, 2013 (gmt 0)

Do you have free space in the disk? Sometimes Plesk piles a bunch of log files or backups and the server collapses.

(I don't know too much about servers or Linux but I found the best command for that is
du -hcs /*).
Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved