homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.211.201.65
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
Forum Library, Charter, Moderators: Ocean10000 & incrediBILL & phranque

Apache Web Server Forum

    
mod ajp proxy
cethiele




msg:4583607
 9:39 pm on Jun 12, 2013 (gmt 0)

Upgraded red hat and apache to 2.4.4. Tomcat is 7.0.11. Now getting completely intermittent errors only with IE. Debug logs shows...

[Sat Jun 08 09:21:06.428277 2013] [reqtimeout:info] [pid 17698:tid 1148053824] [client 216.195.xx.yy:1530] AH01382: Request body read timeout
[Sat Jun 08 09:21:06.428379 2013] [proxy_ajp:debug] [pid 17698:tid 1148053824] mod_proxy_ajp.c(260): [client 216.195.xx.yy:1530] AH00871: ap_get_brigade failed, referer: https://www.example.com/pm-web/pages/contractorreport/equipmentEdit.html?clickToAdd=true&reset=true

Any ideas? Thanks in advance.

[edited by: phranque at 5:15 am (utc) on Jul 14, 2013]
[edit reason] exemplified domain and IP [/edit]

 

phranque




msg:4592945
 5:18 am on Jul 14, 2013 (gmt 0)

welcome to WebmasterWorld, cethiele!


did you ever find a solution for this problem?

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved