homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.237.38.30
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
Forum Library, Charter, Moderators: Ocean10000 & incrediBILL & phranque

Apache Web Server Forum

    
Apache error (Urgent need of help please)
An error dealing with the SSLSessionCache not being configured.
IT_Guy



 
Msg#: 4548284 posted 2:30 am on Feb 24, 2013 (gmt 0)

Hello everyone, I am looking for some help with some errors I am having. These errors are NOT effecting Xampp or apache from running but they are stopping MyBB forums from displaying a theme.

Here are the errors from the Apache error.log:


[Sat Feb 23 00:10:06.876750 2013] [access_compat:error] [pid 3756:tid 532] [client 75.***.120.52:53320] AH01797: client denied by server configuration: C:/xampp/htdocs/xampp/
[Sat Feb 23 01:12:56.095500 2013] [negotiation:error] [pid 3756:tid 500] [client 75.***.120.52:54514] AH00690: no acceptable variant: C:/xampp/apache/error/HTTP_NOT_FOUND.html.var, referer: http:/75.***.120.52/wordpress/wp-admin/admin.php?page=cc-forum-admin&module=forum
[Sat Feb 23 01:19:31.658000 2013] [negotiation:error] [pid 3756:tid 536] [client 75.***.120.52:54657] AH00690: no acceptable variant: C:/xampp/apache/error/HTTP_NOT_FOUND.html.var, referer: http:/75.***.120.52/wordpress/wp-content/plugins/example-forum/mybb/
[Sat Feb 23 01:19:54.954875 2013] [negotiation:error] [pid 3756:tid 500] [client 75.***.120.52:54679] AH00690: no acceptable variant: C:/xampp/apache/error/HTTP_NOT_FOUND.html.var, referer: http:/75.***.120.52/wordpress/wp-content/plugins/example-forum/mybb/
[Sat Feb 23 01:19:57.048625 2013] [negotiation:error] [pid 3756:tid 532] [client 75.***.120.52:54681] AH00690: no acceptable variant: C:/xampp/apache/error/HTTP_NOT_FOUND.html.var, referer: http:/75.***.120.52/wordpress/wp-content/plugins/example-forum/mybb/
[Sat Feb 23 01:20:00.470500 2013] [negotiation:error] [pid 3756:tid 524] [client 75.***.120.52:54692] AH00690: no acceptable variant: C:/xampp/apache/error/HTTP_NOT_FOUND.html.var, referer: http:/75.***.120.52/wordpress/wp-content/plugins/example-forum/mybb/
[Sat Feb 23 01:27:01.626750 2013] [core:error] [pid 3756:tid 500] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: [client 75.***.120.52:54791] AH00127: Cannot map POST /wordpress/wp-content/plugins/example-forum/mybb/admin/http:/75.***.120.52/wordpress/wp-admin/admin.php?page=cc-forum-admin&module=user-users&wpabspath=0 HTTP/1.1 to file, referer: http:/75.129.120.52/wordpress/wp-admin/admin.php?page=cc-forum-admin&module=user-users&action=edit&uid=1
[Sat Feb 23 05:26:24.031250 2013] [access_compat:error] [pid 3756:tid 536] [client 65.***.213.70:52181] AH01797: client denied by server configuration: C:/xampp/htdocs/xampp/
[Sat Feb 23 12:32:55.750000 2013] [core:error] [pid 3756:tid 532] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: [client 87.***.223.36:52640] AH00127: Cannot map GET /w00tw00t.at.blackhats.romanian.anti-sec:) HTTP/1.1 to file
[Sat Feb 23 12:32:56.031250 2013] [access_compat:error] [pid 3756:tid 540] [client 87.***.223.36:52671] AH01797: client denied by server configuration: C:/xampp/htdocs/phpMyAdmin
[Sat Feb 23 12:32:56.296875 2013] [access_compat:error] [pid 3756:tid 500] [client 87.***.223.36:52699] AH01797: client denied by server configuration: C:/xampp/phpMyAdmin/scripts
[Sat Feb 23 12:32:57.390625 2013] [access_compat:error] [pid 3756:tid 528] [client 87.***.223.36:52833] AH01797: client denied by server configuration: C:/xampp/htdocs/phpMyAdmin
[Sat Feb 23 12:32:57.656250 2013] [access_compat:error] [pid 3756:tid 572] [client 87.***.223.36:52861] AH01797: client denied by server configuration: C:/xampp/phpMyAdmin/scripts
[Sat Feb 23 14:12:28.625000 2013] [access_compat:error] [pid 3756:tid 532] [client 101.***.167.195:32512] AH01797: client denied by server configuration: C:/xampp/htdocs/xampp/, referer: http://play.example.com/xampp/
[Sat Feb 23 14:32:45.359375 2013] [core:error] [pid 3756:tid 504] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: [client 75.***.120.52:55229] AH00127: Cannot map POST /wordpress/wp-content/plugins/example-forum/mybb/admin/http:/75.***.120.52/wordpress/wp-admin/admin.php?page=cc-forum-admin&module=user-users&wpabspath=0 HTTP/1.1 to file, referer: http:/75.***.120.52/wordpress/wp-admin/admin.php?page=cc-forum-admin&module=user-users&action=edit&uid=1
[Sat Feb 23 14:43:57.265625 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 3240:tid 280] AH00422: Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Sat Feb 23 14:43:59.265625 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 3756:tid 1860] AH00364: Child: All worker threads have exited.
[Sat Feb 23 14:43:59.531250 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 3240:tid 280] AH00430: Parent: Child process exited successfully.
[Sat Feb 23 14:44:12.671875 2013] [ssl:warn] [pid 3776:tid 280] AH01873: Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Sat Feb 23 14:44:13.218750 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 3776:tid 280] AH00455: Apache/2.4.3 (Win32) OpenSSL/1.0.1c PHP/5.4.7 configured -- resuming normal operations
[Sat Feb 23 14:44:13.218750 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 3776:tid 280] AH00456: Server built: Aug 18 2012 12:41:37
[Sat Feb 23 14:44:13.218750 2013] [core:notice] [pid 3776:tid 280] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Sat Feb 23 14:44:13.234375 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 3776:tid 280] AH00418: Parent: Created child process 944
[Sat Feb 23 14:44:17.468750 2013] [ssl:warn] [pid 944:tid 1860] AH01873: Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Sat Feb 23 14:44:17.718750 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 944:tid 1860] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
[Sat Feb 23 14:56:23.703125 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 3776:tid 280] AH00422: Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Sat Feb 23 14:56:25.703125 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 944:tid 1860] AH00364: Child: All worker threads have exited.
[Sat Feb 23 14:56:25.875000 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 3776:tid 280] AH00430: Parent: Child process exited successfully.
[Sat Feb 23 14:57:06.187500 2013] [ssl:warn] [pid 2744:tid 280] AH01873: Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Sat Feb 23 14:57:06.437500 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 2744:tid 280] AH00455: Apache/2.4.3 (Win32) OpenSSL/1.0.1c PHP/5.4.7 configured -- resuming normal operations
[Sat Feb 23 14:57:06.437500 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 2744:tid 280] AH00456: Server built: Aug 18 2012 12:41:37
[Sat Feb 23 14:57:06.437500 2013] [core:notice] [pid 2744:tid 280] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Sat Feb 23 14:57:06.437500 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 2744:tid 280] AH00418: Parent: Created child process 1896
[Sat Feb 23 14:57:10.343750 2013] [ssl:warn] [pid 1896:tid 1860] AH01873: Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Sat Feb 23 14:57:10.593750 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 1896:tid 1860] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
[Sat Feb 23 15:06:14.968750 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 2744:tid 280] AH00422: Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Sat Feb 23 15:06:16.968750 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 1896:tid 1860] AH00364: Child: All worker threads have exited.
[Sat Feb 23 15:06:17.062500 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 2744:tid 280] AH00430: Parent: Child process exited successfully.
[Sat Feb 23 15:11:34.140625 2013] [ssl:warn] [pid 536:tid 280] AH01873: Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Sat Feb 23 15:11:34.390625 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 536:tid 280] AH00455: Apache/2.4.3 (Win32) OpenSSL/1.0.1c PHP/5.4.7 configured -- resuming normal operations
[Sat Feb 23 15:11:34.390625 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 536:tid 280] AH00456: Server built: Aug 18 2012 12:41:37
[Sat Feb 23 15:11:34.390625 2013] [core:notice] [pid 536:tid 280] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Sat Feb 23 15:11:34.390625 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 536:tid 280] AH00418: Parent: Created child process 568
[Sat Feb 23 15:11:38.328125 2013] [ssl:warn] [pid 568:tid 1860] AH01873: Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Sat Feb 23 15:11:38.593750 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 568:tid 1860] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
[Sat Feb 23 18:05:58.796875 2013] [access_compat:error] [pid 568:tid 536] [client 75.***.120.52:56795] AH01797: client denied by server configuration: C:/xampp/phpMyAdmin/

There are also a few other errors in there that I do not know what they mean. If someone knows what they are and would share that would be awesome. As for the SSLSessionCache not configured, How do i fix this? All google research I have done has turned me no results. This is my fourth forum...

[edited by: tedster at 4:50 am (utc) on Feb 25, 2013]
[edit reason] make domains and IPs anonymous [/edit]

 

lucy24

WebmasterWorld Senior Member lucy24 us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time Top Contributors Of The Month



 
Msg#: 4548284 posted 2:52 am on Feb 24, 2013 (gmt 0)

Uhm... You're trying to use files from your local computer on the "live" site?

Sounds more like a link-formatting problem than an Apache problem if so.

Oh and Psst! it is wiser not to put words like "urgent" in a post title. It just puts people's backs up.

IT_Guy



 
Msg#: 4548284 posted 3:18 am on Feb 24, 2013 (gmt 0)

I am in urgent need of help? And what do u mean a link issue?
I am hosting HTML documents I personally coded useing xampp in my site I have tab that says forum. That go to mybb. But it shows up without any themes. Mybb says its a cache issue and to get apache support. Please help.



Thanks for the replies everyone

phranque

WebmasterWorld Administrator phranque us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



 
Msg#: 4548284 posted 10:15 am on Feb 25, 2013 (gmt 0)

welcome to WebmasterWorld, IT_Guy!

which error message in the error log (out of all the errors reported on saturday) applies to your specific problem.
perhaps there is also a related entry in the server access log that will give further clues to the specific request causing your problem.

IT_Guy



 
Msg#: 4548284 posted 11:01 am on Feb 25, 2013 (gmt 0)

That's what I'd like to figure out. My issue is that for computers that's are not the xampp server the MyBB forums are displayed with no style and just text.

Why is this and what Is causing it?

Thank you for reading

phranque

WebmasterWorld Administrator phranque us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



 
Msg#: 4548284 posted 12:47 pm on Feb 25, 2013 (gmt 0)

fixing an entire day's errors in one thread isn't the purpose of this forum.

at what time did you make a request that wasn't satisfied?
report the error(s) that was(were) logged at that time.

you should start a new thread for each of the errors you wish to address.

IT_Guy



 
Msg#: 4548284 posted 1:06 pm on Feb 25, 2013 (gmt 0)

At what point did this forum no longer be for helping? Nowhere do I see a forum or rule posted stating 1 error per topic.

So yes me listing my errors for the entire day is accurate, someone who has skills and knowledge can evaluate the errors being produced and come to a conclusion. Since I have told you my issue and listed all the errors giving that day someone can now how everything they need to fix the issue.

And not any help from u or this forum but I solved the issue thanks to a brain and someone not even apart of an apache support forum, there from an entire different line of work and helped me more and better then you telling me how you think I should post something.

Andy Langton

WebmasterWorld Senior Member andy_langton us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 4548284 posted 1:14 pm on Feb 25, 2013 (gmt 0)

IT_Guy - I think you may have misunderstood why some of the responses were written as they were.

Have a look at the Apache forum charter [webmasterworld.com] if you're curious as to why.

IT_Guy



 
Msg#: 4548284 posted 2:00 pm on Feb 25, 2013 (gmt 0)

Considering I worked and researched these errors for over 5 days been to over 15 videos. None help, so I went to support forums.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved